Gaming feestjes

We bieden de mogelijkheid om  jouw feestjes te organiseren als een gamingfeestje. Zoek je een leuke een unieke inkleding voor je verjaardags-, bedrijfs-, communie-, vrijgezellenfeestje? Contacteer ons dan voor een uniek gamingfeestje afgestemd op jouw wensen.

Gaming school

Een leerrijke gaming ervaring om kennis te maken met de uitgebreide mogelijke genres in video gaming.

Focus op het verantwoord leren omgaan met gaming en strategie toepassingen in elk genre. De datums van onze gamingschool vind je in onze.

In de vakantieperiodes organiseert onze Gaming school ook leuke gamingkampjes

Showcase events

Huur ons in voor je events. een showcase wedstrijd streamen door onze gaming teams, of de mogelijkheid tot het uitdagen van wedstrijden met onze teams uit voor potje.

Alle soorten games mogelijk tot inhuren van onze teams.

Gaming store

In onze fysieke gaming store kan je terecht voor al je gaming aankopen. Door ons ruim aanbod aan test materiaal kan je zelf ontdekken welk materiaal het meest voor je geschikt is.

Onze winkel is geopend op woensdag tussen 10u00 en 16u00 en op zaterdag tussen 9u00 en 12u00. Op andere momenten staan wij ook voor je klaar op afspraak.

Advies op maat

Ehbit gaming heeft een uitgebreide kennis in huis, ook in praktijk toegepast bij tal van eigen gaming leden. Met deze expertises zijn we de ideala partner om jouw te ondersteunen in de zoektocht naar de ideale gaming oplossingen op uw maat.

Custom

Heb je nog andere wensen in het thema van gaming, neem contact met ons op en we zoeken samen naar een mogelijke invulling.